Direktetimene

Direktetimene på Voces del Sur 

  • Hvem kan bli med på direktetimene til Voces del Sur?

Den som har vært med på et nettkurs i spansk tidligere (før 2019) – og den som melder seg på det nye modulsystemet som startet i 2019 – kan bli med på alle direktetimene til Voces del Sur.

  • Hvorfor skal alle være med på timene? Deltakerne har jo forskjellig nivå …

Ja, deltakerne har forskjellig nivå – men som Voces del Sur-deltaker får du muligheten til å vurdere selv om du tror den direktetimen som blir satt opp, er aktuell for deg. Hvis du for eksempel går på en A2-modul, synes du kanskje det er spennende å se hvordan nivået er på en B1-modul. Da kan du bli med på det! Hvis du for eksempel går på en B1-modul, men du føler behov for å være med på en time med litt mer grunnleggende, elementært spansk, så kan du bli med på den timen. Det er du som deltaker som bestemmer om du vil bli med på timen. Når jeg underviser, endrer jeg ikke nivået – men du kan bli med på det du vil!

  • Når kommer de direkte timene?

Alle Voces del Sur-deltakerne står på en felles e-postliste. Jeg vil sende melding på e-post når jeg setter opp en ny time. Timene kommer uregelmessig, men det vil alltid være enten på kveldstid eller i en helg. Det viktigste arbeidet med spansken skal du gjøre selv når du jobber med nettkurset ditt, men innimellom møtes vi! Da underviser jeg over et bestemt tema, og det er mulighet for å stille spørsmål (og svare på spørsmål).

  • Hvordan blir jeg med på en slik direktetime?

Du vil få en lenke tilsendt per e-post. Da skal du bare følge den lenken. Du skal gå inn som “guest” – men skriv navnet ditt (ikke brukernavnet du har på fronter.com/mestizo).

  • Kan jeg se diretetimen på nytt etterpå?

Ja, alle Voces del Sur-deltakerne som bestiller en eller flere moduler, vil få en ekstra rom i tillegg til den modulen de har bestilt. Der vil de finne både tidligere timer og nyere timer. De direkte timene vil altså ligge i et eget rom inne på nettkurset (ikke inne i selve modulen). Dette vil du lett forstå når du ser inne på nettkurset ditt.

  • Hvilket program brukes på direktetimen?

Jeg bruker et program som heter Adobe Connect. Vanligvis trenger man ikke å installere noe, men noen ganger får man spørsmål om å installere Adobe Connect. Da gjør man det. Programmet fungerer best via datamaskin, men noen klarer også å følge timene via mobil eller nettbrett. Da hjelper det ofte å installere applikasjonen Puffin (for iPhone eller Android). Søk opp Puffin på Google. Slå av og på enheten din etter at du har installert den.

 

Legg igjen en kommentar